VADBA

 

elemeNta 1 (3-5 let)

se osredotoča na temeljne telesne izkušnje, naravne oblike gibanja in elementarne igre z namenom kakovostnega gibalnega opismenjevanja otrok. S programom otrokom zagotavljamo igralno okolje, kjer medsebojni odnosi vodijo k razvoju osebne (telesne in psiho-socialne) identitete znotraj zdrave skupnosti.

Otrokom omogoča, da skozi naravne oblike gibanja in elementarne igre osvojijo gibalno abecedo, se spoznajo s športnimi osnovami ter vzpostavijo zdrav odnos do telesa. Inovativnost Elemente omogoča izvajanje 30 različnih športov.

Si predstavljate skupino veselih navdušenčkov, ki skozi poskočne korake, s sijočimi nasmeški na obrazih hodijo po rečnih kamnih, se kotalijo po mehkih travnikih in premagujejo pravljične ovire?

Vaditelji društva Elementa Tribe bodo v gibalni uri pripravili pravljične poligone zabave, premagljive ovire zmajčkovih votlin, se igrali poskočne žabice in spretnosti raziskujoče medvedke. Skupaj bodo odkrivali skrivnosti lovljenja in podajanja, iskali ravnotežje in postali pravi telovadci.

 

 

 

elemeNta 2 (6-8 let)

Elementa je edinstven sistem gibalne in športne vzgoje. Z njim otrokom in mladini zagotovimo takšno okolje, kjer lahko varno in sproščeno razvijajo svoje potenciale in talente na področju gibalnih nalog in motoričnih sposobnosti.

Elementa Tribe vabi na gibalne urice otroke, da bodo v varnem okolju ob vodenju in spremstvu izkušenih izšolanih vaditeljev skozi zabavo vstopali v zdrav in igrivejši del športa. Igra kot smisel otroštva bo vodnik dejavnosti vašega malčka.

Spoznaval se bo s športi skozi nasmeh, saj mu oprema Elementa Centra omogoča postati smučar, teniški igralec, skakalec v višino, akrobat, hitri in navihani strelec, metalec, … nasmejana balerina, iskriva odbojkarica, spretna plezalka ali natančna in nezgrešljiva košarkarica…

 

 

                 

OTROŠKI CENTER
Beti in Cej

Letališka cesta 3, Ljubljana
(Pod EMPORIUM-om)

betiincej@ensico.si

031 444 488