V MESECU DECEMBRU MOŽNA REZERVACIJA ROJSTNIH DNI TUDI V NEDELJO OB 10:00 ALI 12:00 URI.

Vabimo Vas na teden odprtih vrat v času od 4.9. do 7.9.2017 z zaključkom na otroškem bazarju (gospodarsko razstavišče), kjer vas bomo prav tako veseli v času od 8. do 10.9.2017.

 

V tem tednu bomo pričeli s športno vadbo po sistemu Elementa. Vadba bo potekala v starostnih skupinah od 3. do 8. leta. Urnik vadb si lahko ogledate TUKAJ.

 

Prav tako lahko vaš otrok z nami preživi tudi svoj najpomembnejši dan v letu in v športnem duhu s prijatelji praznuje nepozaben rojstni dan. Pravočasno si zagotovite svoj termin, kajti ti se hitro polnijo. Z veseljem bomo sprejeli vaš klic na tel.št.: 031 444 488 ali vam odgovorili na sporočila prejeta na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

V MESECU OKTOBRU PRVI OBISK ŠPORTNE VADBE BREZPLAČEN!

 

Če je vaš malček že dopolnil 3 leta, ga pripeljite v naš center na vodeno športno vadbo po sistemu ElemeNta. Otrokom omogoča, da skozi naravne oblike gibanja in elementarne igre osvojijo gibalno abecedo, se spoznajo s športnimi osnovami ter vzpostavijo zdrav odnos do telesa. Naši vaditelji bodo poskrbeli za nasmeh vašega otroka, kajti ta je znamenje užitka, zdravja, sproščenosti in igrivosti. 

Vabljeni vsak ponedeljek in sredo od 16:30 ure dalje (urnik si lahko ogledate tukaj).

 

 

 

Poletje se bliža h koncu in tudi mi smo se vrnili s kolektivnega dopusta, ter vas ponovno pričakujemo v našem centru. Vabljeni k vpisu vaših najmlajših na športno vadbo po sistemu Elementa ali pa rezervirajte termin za nepozabno rojstnodnevno zabavo vašega slavljenca!

Page 1 of 2

OTROŠKI CENTER
Beti in Cej

Letališka cesta 3, Ljubljana
(Pod EMPORIUM-om)

betiincej@ensico.si

031 444 488